Asiantuntemuksemme
palveluksessasi

Turvatekniikan asiantuntija

Olemme vuonna 2017 perustettu turvatekniikan kokonaisvaltaisiin toimituksiin keskittynyt yritys. Kauttamme saat yli 25 vuoden kokemuksen turvatekniikan asiantuntijuutta. Pitkä historiamme on luonut myös kattavan alihankintaverkoston, jonka avustuksella toimitamme videovalvonta-, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmiä sekä valvomojärjestelmiä yritysasiakkaille ympäri Suomen. Pääasiallisena toiminta-alueenamme on Varsinais-Suomi, Pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa.

Yritys syntyi halusta palvella yritysasiakkaitamme entistä paremmin ja asiantuntevammin. Kouluttaudumme aktiivisesti eri järjestelmiin, jotta pystymme antamaan asiakkaillemme mahdollisimman ajantasaista tietoa. Erityisosaamistamme on turvajärjestelmien kokonaishallinta, älykkäät videovalvonnan ratkaisut ja teollisuuden tuotannonvalvonta.

Ota yhteyttä, niin laitetaan Teidänkin yrityksen turvatekniikka kuntoon.

Tremola Oy

Ruunikkokatu 5
20380 TURKU

Tavarantoimitukset arkisin klo 8-16 välillä.

Pienpakettitoimitukset pakettipostilaatikkoon 24/7

 

Huoltopäivystys 24/7

+358 50 500 1444

 

Tapio

Tapio Haapanen

Turvasuojaaja, Yrittäjä
+358 40 765 4603
tapio.haapanen@tremola.fi

Tapio aloitti turvatekniikan asentajana 2006, ja eteni suht nopeasti hoitamaan omia asiakkuuksia, ja isompia projekteja.

Hän perusti Tremola Oy:n kesällä 2017, ja on juuri oikeassa paikassa Yrittäjänä.

Tapion ura on edennyt pienyritysten suojauksista vähittäiskaupan ja teollisuuden kautta korkean turvaluokan kohteisiin viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Suurinta intohimoa on teknisten ratkaisujen tuomat mahdollisuudet yhdistää useita liiketoiminnan alueita turva- ja valvontatekniikan kanssa yhteen.

Tapion vahvuudeksi voidaankin nimetä loppumaton uteliaisuus ja kiinnostus uusinta tekniikkaa kohtaan.

Tomi

Tomi Sälö

Turvasuojaaja
+358 50 472 5374
tomi.salo@tremola.fi

Tomi on ottanut paikkansa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden joukossa hienosti.

”Esteettisesti asennettu” kuvaisi parhaiten reaktiota, jonka Tomppa saa aikaan asiakkaissa.

Tomppa on aloittanut myymällä ja asentamalla pienyritysten ja yksityiskotien turvatekniikkaa parin vuoden ajan. Uran edetessä, vaihtui asiakasprofiili korkean turvaluokan järjestelmien kautta suuriin teollisuuden kohteisiin voimalaitos ja telakkateollisuuden parissa.

Tompan vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti taito soveltaa asennusta tilanteen mukaan. Hommaa ei jätetä kesken, vaikkei se olisikaan juuri sellainen mitä alunperin on oletettu, vaan järjestelmät asennetaan siten että ne parhaiten palvelevat asiakkaan tarpeita.

Toni

Toni Repo

Turvasuojaaja
+358 50 370 9210
toni.repo@tremola.fi

Toni on aloittanut turvalaitteiden parissa jo lähes 10 vuotta sitten sähkötöiden ohessa, ja viimeiset vuodet keskittynyt pelkkään turvatekniikkaan.

Järjestelmäkokemusta on ehtinyt kertyä kesämökkien suojauksesta ketjuasiakkaiden kautta jättimäiseen voimalaitokseen asti, joten Tonilla ei kovin helposti sormi mene suuhun.

Suunnitelmallisuus ja asioiden ymmärtäminen perusteellisesti kuvastaa työskentelytapaa parhaiten.

Toni on tiimimme rauhallisin kaveri, ja Toni pärjää hiiltymättä tilanteessa kuin tilanteessa.