Yrityksen turvatekniikan kartoitus

496,00  sis. alv.

Nykyisen tekniikan kartoitus jonka pohjalta saadaan reaaliaikainen tieto sen tilasta, toimivuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Kartoitus sisältää matkakulut Turku + 50 km alueelle. Mikäli toimitilasi sijaitsee kauempana, ole yhteydessä ja katsotaan matkakustannukset yhdessä.

Turvatekniikan kartoituksessa selvitämme yrityksesi turvatekniikan tilan, ja yleisen toimivuuden keskuslaitteilta havaittavin keinoin. Selvityksen aikana käymme myös laitesijoittelut, ja katvealueet jotta tiedät miten nykyinen järjestelmäsi suojaa liiketoimintaasi ja henkilöstöäsi.
Hyvin harvoin yritysten tilojen muuttuessa otetaan huomioon miten turvatekniikka palvelee muutosten jälkeen. Usein joku liikeilmaisin aina jää hyllyn, kalusteen tai jopa seinän taakse aiheuttaen sen, ettei kyseinen ilmaisin enää näe sitä kohtaa kiinteistöstä jota varten se on asennettu. Tilamuutoksissa myös helposti mennään siitä mistä aita on matalin, ja vaikka kameroita siirtämällä saataisiin huomattavasti parempi näkyvyys, ajan säästämiseksi kameraa vain käännetään ja suunnataan siirtämättä sitä paremmalle paikalle.