Kesäkioskin hälyttimet asennettuna

539,00  sis. alv.

Kesäkioskin, grillin tai muun pienen vuokrakontin perus hälytinpaketti, jolla valvot ettei luvattomat käy salaa vieraisilla.

Jäätelökioski, grilli, SUP-vuokraamo, urheiluvälineiden vuokrakontti tai muu pieni liiketilakin tarvitsee hälyttimet kun haluat varmistaa ettei tiloissa käydä luvattomasti.

Langaton paketti sisältää perus hälytinkeskuksen, yhden ovitunnistimen, yhden liikeilmaisimen, yhden sireenin ja yhden kaukosäätimen.
Asennamme laitteet Sinulle käyttökuntoon, kiinnitämme hälytyksistä ilmoittavat tarrat ja opastamme miten käytät laitteita.

Hinta sisältää matkakulut ja asennuksen Turku + 50km alueelle. Pyydä tarjous, mikäli toimipaikkasi sijaitsee kauempana.

Laitteet:
– Ajax Hub rikosilmoitinkeskus
– Ajax MotionProtect liikeilmaisin
– Ajax DoorProtect ovitunnistin
– Ajax SpaceControl langaton kaukosäädin
– Ajax HomeSiren sireeni
– Murtohälyttimistä kertovat tarrat

Jotta hälytinjärjestelmää voidaan käyttää etänä ja hälytykset siirtää mobiiliappiin tai vartiointiliikkeelle, tarvitsee se joko sim-kortin dataliittymällä tai kiinteän ethernet internetliittymän. Siirtolaite on sisäänrakennettu hälytinkeskukseen.

Tarjoamme myös yhteistyökumppaneidemme vartiointipalveluita ja dataliittymiä. Kysy lisää tilatessasi! Vartiointiliikkeeseen yhdistäminen ja dataliittymän asennus ensiasennuksen yhteydessä kuuluvat samaan hintaan.