Turvatekniikan kevytkartoitus

496,00  sis. alv.

Nykyisen tekniikan kartoitus jonka pohjalta saadaan reaaliaikainen tieto sen tilasta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Kartoitus sisältää matkakulut Turku + 50 km alueelle. Mikäli toimitilasi sijaitsee kauempana, lisää ostoskoriin myös sijaintisi mukaiset matkakulut. Mikäli tämä unohtuu, ei hätää käyn tilauksen kokonaiskustannuksen kanssasi läpi vielä ennen toimitusta.

Turvatekniikan kevytkartoituksessa selvitämme yrityksesi turvatekniikan tilan, ja yleisen toimivuuden keskuslaitteilta (kameravalvonta tallentimelta, kulunvalvonta palvelimelta ja rikosilmoitinjärjestelmä käyttölaitteelta) havaittavin keinoin. Selvityksen aikana käymme myös laitesijoittelut, ja katvealueet jotta tiedät miten nykyinen järjestelmäsi suojaa liiketoimintaasi, omaisuuttasi ja henkilöstöäsi.
Hyvin harvoin yritysten tilojen muuttuessa otetaan huomioon miten turvatekniikka palvelee muutosten jälkeen. Usein joku liikeilmaisin aina jää hyllyn, kalusteen tai jopa seinän taakse aiheuttaen sen, ettei kyseinen ilmaisin enää näe sitä kohtaa kiinteistöstä jota varten se on asennettu. Tilamuutoksissa myös helposti mennään siitä mistä aita on matalin, ja vaikka kameroita siirtämällä saataisiin huomattavasti parempi näkyvyys, ajan säästämiseksi kameraa vain käännetään ja suunnataan siirtämättä sitä paremmalle paikalle.