kulunvalvonta
helpottaa arkeasi

Unohda perinteiset avaimet

Luotettava sähköinen kulunvalvonta vähentää merkittävästi mekaanisten avainten tarvetta sekä niistä syntyviä kustannuksia. Lisäetu kulunvalvonnassa on jokaisesta käyttäjästä järjestelmään jäävä jälki myöhempää tarkastelua varten. Tarkoituksenamme on taata turvallisuutesi ottaen huomioon lähtökohtasi ja tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman suuri hyöty käyttämällesi rahalle.

Useiden toimipaikkojen kesken voidaan luoda yhteiset käyttäjät ja jokaiselle kulkuluvalle pystytään määrittelemään käyttäjäkohtaiset rajoitukset kulkuoikeuksissa. Tupla-autentikoinneilla saadaan tuotua lisäturvaa. Etähallittavat aukioloajat sekä lukitukset ja niiden valvonta yhdessä rikosilmoitinjärjestelmän kanssa säästävät mahdollisia henkilöstön kierroksia, kun ei tarvitse käydä paikanpäällä varmistamassa että ovi on varmasti kiinni.

avainnippu
sormenjalkilukija

Lukijat ja tunnistimet

Lukijatekniikka kehittyy koko ajan, ja oven avauksen luvitukseen voidaan käyttää lähes mitä tahansa välinettä.

Voit avata oven, lokeron, pukukaapin, kassakaapin, postilaatikon, autotallin, pihavajan tai minkä tahansa luukun tai oven avaimenperätunnisteella, koodilla, kännykällä, kulkutunnisteella, sormenjäljellä, iiristunnistuksella, kasvojentunnistuksella, rekisterikilvellä tai vaikka kaikkien näiden yhdistelmällä.

Kulkutasot

Kulkutasovaatimusta voidaan muuttaa kellonajan ja päivän perusteella automaattisesti, ja tarvittaessa järjestelmä voidaan rakentaa siten, että vaaditaan kahden ihmisen yhtäaikainen läsnäolo tai etänä tehty hyväksyntä, jotta oven saa auki omalla tunnisteella.

Kulkemisen helpottamiseksi turvallisuustasoa merkittävästi laskematta voidaan vaatia tunniste sekä kulkukoodi ulko-ovissa, mutta sisäovista pääsee kulkemaan vain näyttämällä tunnistetta.

Erityisosaamisemme korkean turvaluokan kohteille

Kun halutaan suojata kohde erityisen hyvin, voidaan tiloihin kulkua rajoittaa monella tavalla. Kuten estämällä useiden ovien yhtäaikainen aukaisu, tai tiloissa olevien henkilöiden määrää voidaan rajoittaa sekä varmistaa että avattavan oven takana ei ole muita ihmisiä.

Väärinkäytösten ehkäisemiseksi anti-passback toiminnolla varustettuun kohteeseen ei voi samalla tunnisteella kahta kertaa mennä sisälle ennen kuin tunnisteen käyttäjä on kirjautunut jo ulos tiloista, tai käyttäjä on siirtynyt jo seuraavaan tilaan.

Yhdistämällä älykäs kameravalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmä kulunvalvonnan kanssa, voidaan turvatasoa nostaa vielä entisestään.

vilkku_ja_poistumispainike

Kulunvalvontajärjestelmän dokumentointi

Kohteiden ylläpito ja hallinta pystytään toteuttamaan luotettavasti vain huolehtimalla dokumentaatiosta.

Toteuttaessamme kohteita, rakennamme aina vähintään laiteluettelon ja ristikytkentöjen dokumentoinnin. Mikäli tiloja on enemmän, toimitamme myös CAD-suunnitelman tai pdf-pohjan.

Rakennamme tilattaessa myös olemassaolevista järjestelmistä dokumentoinnin. Kokemusta tällaisista toteutuksista on useiden satojen laitteiden järjestelmistä.

Avigilon ACM

Avigilonin videovalvontajärjestelmään integroitu kulunvalvontajärjestelmä (Access Control Manager - ACM) soveltuu erityisen hyvin järjestelmiin, jossa videovalvonnan kautta halutaan ohjata kulkua ja sitoa tapahtumat kameran tuottamaan dataan.

Helppo integroitavuus, ja käyttö asettavat käyttäjän järjestelmävalinnassa etusijalle.

Hedsam X

Hedengren Securityn valmistama Hedsam X on uuden sukupolven kulunvalvontajärjestelmä vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan erityisen korkeaa turvaluokitusta, tai suurien käyttäjämäärien tai tapahtumien hallintaa. Hedsamin kanssa voidaan nostaa turvaluokitukset korkeimmalle mahdolliselle tasolle lukijoita ja tunnisteita myöden.