Vaihda
kamerasi uusiin

Hyvitystä vanhoista kameroista!

Vaihda nyt uuteen Avigilon järjestelmään, ja hyvitämme olemassa olevista laitteista jopa 500 eur kappaleelta.

Kamerasi voi olla vanha analoginen, tai vasta hetki sitten uusittu. Hyvityssumma määräytyy ostettavasta kamerasta. Alta löydät kampanjatuotteet, ja niiden myötä saamasi vaihtohyvityksen.

 

Toimitamme yrityksenne vanhat valvontalaitteet asianmukaiseen SER-kierrätykseen tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

 

Esimerkkilaskelma hyvityksestä

Asiakas vaihtaa seuraavat tuotteet:

  • Tallennin Avigilon VMA-AS3-16P06  (hyvitys 500 eur)
  • 8 kameraa 5.0C-H5M-DO1-IR (hyvitys á 75 eur)
  • 5 kameraa 2.0C-H5A-DO1-IR (hyvitys á 200 eur) kameroihin.

Hyvitys vanhasta järjestelmästä yhteensä 2100 eur alv 0%

avigilon-h5a-camera-product-family

H5A sarja

H5A kameroissa on sisäänrakennettu seuraavan sukupolven analytiikka, jolla tunnistat ajoneuvot, ihmiset, epätavallisen liikkeen ja epätavallisen toiminnan. Tunnistukseen perustuen voit tehdä hakuja, automaattisia hälytyksiä ja ACC 7:n palvelin analytiikkasuorittimella varustettuna mahdollistaa H5A kameroilla myös kasvojen tunnistuksen.

H5A sarjan kameroihin hyvitys 200 eur alv 0%

H5SL sarjan 2MP, 3MP ja 5MP kamerat

Yleisvalvontakamerat monipuoliseen käyttöön. Monipuolisien mallien vuoksi voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkokameroina. Soveltuvat erinomaisesti myös rekisterikilven tunnistukseen terävän ja valovoimaisen kuvansa vuoksi.

Avigilon 2.0C-H5SL-BO1-IR

H5SL sarjan 2MP - 5MP kameroihin hyvitys 75 eur alv 0%

avigilon-h5sl-camera-line
H5 Pro_cam6.3285_resized (1)

H5 Pro sarja

Avigilon Pro sarjan huippukamerat laajojen alueiden valvontaan. H5 Pro sarja vie kameravalvonnan seuraavalle tasolle lähtien 8MP ison kennon kameroista päättyen jopa 61MP 10K resoluution kameraan. Pro sarja soveltuu erinomaisesti laajempien alueiden valvontaan. Yhdistettynä Avigilon ACC 7 Enterprise tallentimeen, saat hahmontunnistuksen, joka ylittää odotuksesi tarkkuudellaan. Tunnista automaattisesti ihmiset, ajoneuvot, epätavallinen liike ja epätavallinen toiminta.

Avigilon H5 Pro

Kaikkiin H5 Pro sarjan kameroihin hyvitys 500 eur alv 0%

 

H4 Multisensor

9MP:sta jopa 32MP kuvakokoon asti H4 multisensor mahdollistaa jopa 360 asteisen kuvan neljällä itsenäisesti säädettävällä kameralla vieden Avigilon tallentimestasi kuitenkin vain yhden lisenssin. H4 multisensorin sisäänrakennettu älykäs itseoppiva analytiikka tunnistaa ihmiset, ajoneuvot, epätavallisen liikkeen ja epätavallisen toiminnan. Järjestelmä hälyttää sinulle automaattisesti, jos se havaitsee esimerkiksi norkoilua paikoissa, joissa se ei ole sallittua.

Kameran 3 tai 4 (mallista riippuen) kameraa kiinnittyy saumattomasti säädettävään ympyrän muotoiseen kiskoon, jossa jokaisella on oma säätönsä. Kolme kameraa mahdollistaa jopa 270 asteisen näkymän, kun taas neljällä kameralla on mahdollista nähdä jopa 360 astetta kameran ympäriltä. Siinä missä normaalit kamerat jättävät pimeän pisteen suoraan kameran alapuolelle, rakennuksen kulmaan asennettuna 4 kamerainen versio näyttää kaiken mitä sen ympärillä tapahtuu kun yksi kameroista suunnataan suoraan alapuolelle.

Vaikka kamerassa on fyysisesti neljä erillistä elementtiä, ne tarvitsevat toimiakseen vain yhden verkkojohdon, joten se on erinomainen vaihtoehto kun päivitetään vanhaa järjestelmää ja haluat lisätä useamman kameran samaan pisteeseen. Vain tällä kameralla se onnistuu turvallisesti ja luokitukset täyttävästi yhdellä verkkojohdolla.

 

H4 Multisensor kameroihin hyvitys 400 eur alv 0%

avigilon-h4-multisensor-surface-3sensor-side
avigilon-h4-video-intercom-angle

H4 Video Intercom

Ovipuhelin laajakulmakameralla ja älyllä. Yhdistäessäsi H4 Video Intercomin ACC 7 tallentimeen, saat kaksisuuntaisella selkellä ja erottuvlla audiolla varustetun ovipuhelimen, joka toimii myös sisäänkäyntisi edustan tehokkaana valvontakamerana laajakulmaisella kuvallaan.

Käyttäjän painaessa ovikellopainiketta, avautuu kuva automaattisesti valvomoon tai mobiiliin. Motorolan radiopuhelinjärjestelmään integroituna, saat kutsun myös suoraan vartijan radiopuhelimeen.

Avigilon H4 Video Intercom

H4 Video Intercom ovipuhelinkameraan hyvitys 200 eur alv 0%

avigilon-hdva-gen3-16port

Avigilon HD Video Appliance

HD Video Appliance tallentimista löydät valmiit ratkaisut kameraportteineen 8-24 porttisina joissa tallennuskapasiteetti 2-24 TB.

Tallentimet pystyvät tallentamaan jopa 300 Mbps varmennetuille kiintolevyille, ja käyttö onnistuu myös paikallisesti. Tallentimeen voit valita lisenssit ja kamerat tarpeen mukaan, jolloin on mahdollista ottaa paras hyöty irti!

Avigilon HD Video Appliance tallentimista hyvitys 500 eur alv 0%

Tilaa nyt!

Saat parhaan hyödyn päivittämällä järjestelmäsi nyt Avigilonin älykkääseen kokonaisuuteen. Analytiikkakameroiden tuottamaa dataa pystyy parhaiten käyttämään kun käytössäsi on ACC 7 Enterprise tallennin.

Kun haluat päivittää järjestelmäsi, ota yhteyttä ja suunnitellaan paras ratkaisu juuri Sinulle.

Yleiset kampanjaehdot:

Kampanja-aika 1.4.2021 - 31.5.2021 ja voimassa kampanja-aikana tehtyihin tilauksiin. Kampanjahyvitys annetaan kun asiakas luovuttaa olemassa olevan kameransa Tremola Oy:lle. Hyvitys annetaan kaikista vaihtolaitetta vastaavista laitteista vaihdettaessa ne uusiin kampanjassa mukana oleviin Avigilonin kameroihin ja tallentimiin.

Tremola Oy:llä on oikeus antaa kampanjassa mainittujen tuotteiden lisäksi hyvitys myös muihin Avigilonin tuotteisiin. Tremola Oy pidättää oikeuden tarkentaa ja muuttaa kampanjan ehtoja kampanjan aikana.

Kampanjat ja alennukset eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin, tarjouksiin tai aletuotteisiin. Tallentimien hyvitys voimassa vain, kun samassa yhteydessä hankitaan myös ACC 7 lisenssit.

Kampanjaan osallistuva ja hyvityksen käyttävä asiakas hyväksyy tilatessaan, että Tremola Oy voi käyttää asiakkaan nimeä tai muita tunnistetietoja  asiakasreferenssinä. Kampanjan aikana kerättyjä asiakastietoja ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystietoja voidaan käyttää jatkossa Tremola Oy:n oman asiakasviestinnän ja myyntimateriaalin toimittamiseen. Asiakas voi kirjallisesti ilmoittamalla kieltää Tremola Oy:tä käyttämästä yhteystietoja markkinointiviestintään ja asiakasreferenssiä julkisesti.

Vaihda vanha järjestelmäsi nyt uuteen! - Sitä enemmän hyödyt, mitä enemmän vaihdat.