Kameravalvonta
näyttää koko kuvan

Uuden tekniikan mahdollisuudet

Tekniikka kehittyy vauhdilla, ja on meidän tehtävämme varmistaa, että Sinulle toimitetaan nykyaikaista, laadukasta ja pitkäkestoista turvatekniikkaa. Useiden valmistajien ja tuotteiden joukosta voi olla vaikea löytää juuri se Sinun tarpeisiisi soveltuva laite. Me tutkimme ja testaamme kamerat puolestasi.

Vähittäiskaupan kameravalvonta

Kivijalkamyymälä, lähikauppa, market, supermarket, hypermarket, kauppaketju. On myymäläsi koko mikä tahansa, on tärkeää tuntea valvonnan kannalta tärkeimmät kohteet ja hävikin vähentämisen merkitys. Pitkä kokemus ja satojen myymälöiden tuoma näkemyksemme tuovat sitä arvokasta tietoa, jolla Sinunkin myymälääsi valvotaan juuri sieltä missä sattuu ja tapahtuu. Meidän ei tarvitse nähdä hävikkiluetteloasi tietääksemme, mitkä ovat niitä yleisimmin näpistelijän taskuun vilahtavia tuotteita. Me suunnittelemme kanssasi yhdessä järjestelmät, joilla hävikkiä voidaan vähentää.

Kameravalvonta auttaa Sinua pitämään huolta, että tuotteet pysyvät asiakkaita varten järjestyksessä. Kameroiden kautta työntekijäsi näkevät, mikäli asiakas näyttää etsivän jotain hyllyväleistä, ja voivat täten parantaa palvelua entisestään. Pitkät aukioloajat ja laajat myymälät vaativat myös huomiota työntekijöiden turvallisuuteen. Ympäristön pitää olla sellainen, että Sinun tärkein voimavara, työntekijät kokevat olonsa turvalliseksi.

avigilon_huoltoasema
IMG_8954

Teollisuus, laivanrakennus ja energiantuotanto

Teollisuuden automaation ja robotiikan käytön myötä tarvitaan yhä enemmän mahdollisuuksia seurata prosessia sieltä mistä itse prosessia ohjataan. Tähän kameravalvonta antaa erinomaiset mahdollisuudet, ja olemmekin toteuttaneet laajoja järjestelmiä joiden avulla työntekijät saavat ajantasaista tietoa koko prosessin eri vaiheista. Valvomosta käsin pystytään seuraamaan jopa tuhansien neliöiden alueella tapahtuvaa tuotantoa, ja puuttumaan siihen heti kun tarve ilmenee. Valvomon automatisointi vähentää myös työntekijän tarvetta vaihtaa näkymää itse, kun näkymät ja kamerat liitetään suoraan prosessista tuleviin indikaattoreihin. Valvomon näkymä on siis aina ajantasainen, eikä tärkeät vaiheet pääse livahtamaan ohi.

Kameravalvonta auttaa myös silloin, kun tarvitaan näkymää paikasta jossa työntekijä voisi altistua haitalliselle ympäristölle. On kyse sitten kylmästä tai kuumasta tilasta, säteilystä, hapettomasta tilasta,  korkeasta tai muutoin vaikeakulkuisesta tilasta. Kamera voidaan sijoittaa sinne, minne ihmisellä ei ole asiaa, tai jos tuotanto ei siihen aina anna mahdollisuutta.

Varustamot

Alukset vaativat paljon valvontaa. Mm. konehuoneiden, vinssien ja nostureiden visuaalinen valvonta on välttämätöntä. Laadukkailla kameroilla teet työn kuitenkin sisätiloista astumatta itse merenkäynnin tai konehuoneen metelin armoille. Turvaat työkaverisi työtä, ja varmistat ettei kukaan ole alla kun lasket rahdin kyytiin. Katsot matalikossa pohjan alle, tai turvaat lastauksen ja kulun laivaan kylkikameroilla. Kameroiden avulla voit keskittyä itse olennaiseen, ja nähdä yhdeltä ruudulta tärkeimmät kohteet.

Kauttamme saat Hatteland -tuoteperheen kamerakotelot, monitorit  ja muut koviin olosuhteisiin suunnitellut tuotteet. Ei jatkuvaa laitteiston vaihtoa, kun laitteet kestävät komentosillalla ja kannella, tai jopa pinnan alla.

varustamot
logistiikka

Logistiikka

Rahdin ja tavaralähetysten määrä kasvaa vuosi vuodelta, ja vaatimukset laadukkaasta, nopeasta ja turvallisesta kuljetuksesta kiristyvät. Laadukkaan valvonnan avulla helpotat ja nopeutat tuotantoa, ja vähennät hävikkiä.

Meiltä saat ajoneuvojen valvontakamerat, tallentimet, savukoneet, hälyttimet ja etävalvonnan ratkaisut. Perus kuljetuksista arvokuljetuksiin.

Logistiikkakeskuksissa kateissa olevan paketin nopea löytyminen voi lujittaa omien asiakkaidesi luottamusta ja asiakassuhdetta merkittävästi. Rekisterikilven tunnistusautomatiikka auttaa logistiikkakeskuksen kulunvalvonnan ja porttiohjauksen automaatiossa merkittävästi, ja voitkin yhdistää sallitut kilvet vaikka kulunvalvontatunnisteeseen, koodilukkoon tai jopa biometriseen tunnistukseen yksilöinnin varmuuden lisäämiseksi.

Hälytyskeskukset ja valvomot

Meiltä saat käytännön kokemuksella suunnitellut valvomoratkaisut jotka sisältävät monitorit, telineet, ohjauslaitteet ja pöydät. Autamme ja konsultoimme myös silloin, kun kalustehankinnat muualta ovat ajankohtaisia.

Oikein suunniteltu ja toteutettu valvomo antaa työntekijälle tehokkaan ja ergonomisen työskentely-ympäristön.

Kauttamme saat myös tekniikan, joilla vastaanottaa hälytyksiä ja videokuvaa, sekä ohjata kulunvalvontaa. Olemme rakentaneet useita järjestelmiä, joilla voidaan toteuttaa vaativankin asiakkaan tarpeet. Myös viralliset hälytyskeskukset. Kulunvalvonnan etänä valvomosta tehtävä kaksoisauktorisointi nostaa asiakaskohteen turvatason seuraavalle tasolle.

Valvomon valvontajärjestelmä

Laitteet

Käyttämiämme ja hyvin tuntemiamme tallenninvalmistajia ovat mm. Avigilon, March Networks, Mirasys, Obseron, Hikvision ja Ksenos.

Kameratoimittajien joukosta löydät mm. seuraavia merkkejä. Avigilon, Axis, Dahua, Eneo, Flir, Hikvision, March Networks, Mobotix, Siqura, Sony, Sunell, TKH Security Solutions, UniView ja Videotec.

Kameratarvikkeita, monitoreja, kytkimiä, palvelimia, kotelointeja ja tarvikkeita toimittaa mm. Hatteland, Samsung, Zyxel, Cisco, Aruba, HP, DELL, Videotec, Moxa, AG Neovo

Kameravalvonnan dokumentointi

Järjestelmän hallinta ilman dokumentteja? mahdotonta.

Toteuttaessamme järjestelmän, dokumentoimme asentamamme laitteet ja tarvittaessa voimme rakentaa tarkan dokumentaation myös aiemmin asennetuista järjestelmistä. Rakennamme aina vähintään laiteluettelon ja ristikytkentöjen dokumentoinnin. Mikäli tiloja on enemmän, toimitamme myös CAD-suunnitelman tai pdf-pohjan.

Dokumentaatio ei myöskään saa unohtua silloin, kun järjestelmään tehdään myöhemmin muutoksia. Ajantasainen dokumentaatio säästää työaikaa, ja täten asiakkaamme rahaa.

Muutaman kameran järjestelmistä tuhansien kameroiden kokoonpanoihin - Tremola Oy suojaa selustasi