blackout_cover

Kun valot sammuu

Miten kamerat auttavat juuri Sinua pimeässä, ja miten niillä voidaan jopa korvata aluevalvonnan rajojen hälytysjärjestelmät.

Tremola tuo markkinoiden parhaat kamerat yölliseen aluevalvontaan ja esittelee pienen osallistujamäärän kutsuvierastilaisuudessa miten Avigilonin edistykselliset kamerat päihittävät yön pimeyden IR-valoilla, valovoimaisella kennolla tai lämpökameroilla. Miten kameravalvontajärjestelmällä voidaan tuoda hälytykset ja viestit suoraan vartijan radioon, ja matkapuhelimeesi.

Tilaisuudessa näet käytännössä, miten kamera erottaa kohteet pimeydessä, ja miten analytiikka tunnistaa kohteet automaattisesti ja hälyttää alueelle väärään aikaan tulevan tunkeutujan.

Tuomme tapahtumaan esille myös Avigilonin viimeisintä kehitysaskelta edustavia kameroita ensimmäistä kertaa Suomessa. Varmistathan paikkasi nopeasti.

h4thermal
sakke_siltala

Sakke Siltala

Tapahtumassa kuulemme Sakke Siltalan tiestä suomalaisen juniorigolfin huipulle. Sakke on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta jo 4 kertaa peräkkäin ikäluokkansa suomen mestaruuden, ja näyttää illan aikana meille miten pallo lentää pimeyteen.

Nyt onkin hyvä hetki tutustua Sakkeen, ja olla mukana tukemassa Suomalaista talenttia maailmalle.

Mitä:

Avigilon Blackout by Tremola - kutsuvierastilaisuus.

Milloin:

Torstai 5.11.2020 klo 18.00 - 21.00

Missä:

Kankaisten Golf Maskuntie 281, 21250 MASKU

Ohjelmassa:

Kevyt iltaruokailu juomineen, Tremolan toiminnan esittely, Avigilonin tuotteisiin tutustuminen ja esittely käytännössä sekä  Sakke Siltala kertoo urastaan ja harjoittelustaan.

Tapahtuman turvallisuus:

Tilaisuus järjestetään lämmitetyllä terassilla, jossa tarjolla kaikille kasvosuojuksia. Tilaisuuden osanottajamäärä on max 20 henkilöä, ja pöytäjärjestelyt mahdollistavat väljän ja turvallisen osallistumisen kaikille.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset tarjoiluiden varmistamiseksi 30.10.2020 mennessä tapio.haapanen@tremola.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Avigilon_H4-Thermal-1-e1563307584803