Tremolassa
tapahtuu

stockmann

06/2021 Tiedote, julkaisuvapaa heti

Tremola uudistaa Stockmannin videovalvontajärjestelmät

Jokainen suomalainen tuntee Stockmannin. Tavaratalojen ohella jopa yhtiön vartijoista on tullut julkkiksia tai vähintäänkin myyttisiä hahmoja. Nyt voimme iloisena kertoa, että me Tremolan väki pääsemme uudistamaan tämän legendaarisen kauppajätin koko videovalvontajärjestelmän.

Kaikissa Stockmannin toimipisteissä otetaan käyttöön uusi, tekoälyä hyödyntävä Avigilon-videovalvontajärjestelmä. Uudistus nopeuttaa ja tehostaa vartijoiden ja muun henkilöstön työtä huomattavasti ja tuo myös merkittävän päivityksen tietoturvaan.

Jo käynnistyneessä projektissa Tremola asentaa videovalvontajärjestelmän kameroineen sekä tallenninympäristön sekä integroi nämä jo käytössä oleviin järjestelmiin, kuten radioihin ja hälytyskeskuspalveluihin.

Tämä kauppa tuo meille luonnollisesti paljon työtä. Sen myötä pystymme myös kasvattamaan toimintaamme ja tarjoamaan asiantuntevaa palveluamme yhä useammalle asiakkaalle. Iso merkitys meille on myös sillä, että saamme nyt paljon lisää tietoa ja osaamista laajojen Avigilon-projektien toteuttamisesta.

Avigilon-järjestelmä tarjoaa alan edistyneimmät tekoälyratkaisut, joihin kuuluvat mm. hahmontunnistus ja oppiva videoanalytiikka. Stockmann Security Services Oy Ab:n puolelta uudistuksesta vastaa toimitusjohtaja Jari Kuisma. Hän näkee päivityksessä paljon hyötyjä.

– Uusi järjestelmä esimerkiksi nopeuttaa huomattavasti tallenteiden ja tapahtumien hakua, eli pääsemme nopeammin oikeaan tietoon käsiksi. Integraatioilla muihin järjestelmiin helpotetaan töitä muutenkin. Ja tietenkin tämän myötä varaudumme myös tuleviin tietoturva- ja tietosuojavaatimusten tiukennuksiin, Kuisma sanoo.

Meidän mielestämme Stockmannin päätös investoida Avigiloniin on erinomainen. Nykyaikaisen järjestelmän ominaisuudet tarjoavat merkittäviä parannuksia niin valvottavan ympäristön, henkilökunnan kuin valvontajärjestelmän turvallisuuteen. Tämä projekti on luonteva jatko lähes kymmenen vuoden yhteistyöllemme ja nyt viemme sen uudelle tasolle.

Yritysturvallisuutta tarkkaan suunnitellen.